Barion Pixel
Sale!

Fejős Éva – Athén, végállomás (könyv)

Ft

Szeretné ezt a könyvet ajándékba megkapni?

  • Vásároljon webáruházunkban legalább 25.000 Ft értékben!
  • Amennyiben a kosarában legalább 25.000 Ft értékben van termék, a kosár illetve a pénztár oldalon automatikusan megjelenik az ajándék könyvek listája!
  • A Kosár vagy a Pénztár oldalon válassza mellé ezt a könyvet!
  • A könyv bolti ára: 4.999 Ft
  • A könyvet külön nem veheti meg webáruházunkban, csak a 25.000 Ft feletti vásárlók kaphatják meg rendelésük mellé.

Tovább a webáruházba
Fejős Éva - Athén, végállomás (könyv)
Kiszerelés:
4 999 Ft
Áraink BRUTTÓ árak, amelyek az ÁFA-t is tartalmazzák.
Cikkszám: Fejos-Athen Kategória:

Az Örökre Görögbe Athénban ér véget, és a történet tovább gördül, méghozzá olyan sebességgel, mint egy hurrikán. Egy szökésben lévő magyar férfi egy távoli szigetről érkezik Athénba a családjához – karibi barátnője társaságában. Ám hamarosan kiderül, hogy nemcsak a nyomozók keresik, hanem egy magányos alak is, aki túl sokat tud róla. Ladányi Niki bolondos, magánnyomozó nagyanyja szintén szimatol, még mindig a titokzatos főügyészhelyettes után, aki Santorinin, hiúságból és „viccből” elkövet egy óriási hibát, és Ilona természetesen megint jókor van jó helyen. Azonban Niki váratlanul rendőrségi fogdába kerül és ott is éjszakázik a barátnőjével, férje, András pedig azt szeretné mielőbb megtudni, hogy mit keres Niki és a főügyészhelyettes egy közös fotón.

Görögország, nyár végi kánikula, humor és sok izgalom – illetve a legfontosabb kérdés: kiben bízol meg? És valóban megbízhatsz-e benne?

FEJŐS ÉVA lebilincselő regényében szinte senki sem az, akinek látszik, és az igazságnak ára van, amit valakinek meg kell fizetnie…

Ajándék Fejős Éva regény – 25.000 Ft feletti vásárlás mellé

Vásároljon webáruházunk termékeiből legalább 25.000 Ft értékben,
és válasszon mellé egy ajándék könyvet!
Az ajánlat érvényes: 2023. nov. 2 – dec. 30-ig (vagy a készlet erejéig)

A könyv bolti ára: 4.999 Ft. A könyvet külön nem tudja megvásárolni nálunk, csak 25.000 Ft feletti vásárlóknak érhető el ajándékként.

Shopping Cart
Fejős Éva - Athén, végállomás (könyv)
4 999 Ft Ft