Gyakori kérdések a Kräuterblut szirupról

Kräuterblut szirupról

A szirup 250 ml-es és 500 ml-es kiszerelésben kapható Magyarországon.

A termékből 1 vagy 2 üveg (500 ml-es) szedése ajánlott, ez a mennyiség 4, illetve 8 hétre elegendő egy felnőtt számára. Természetesen súlyosabb vashiány esetén szedése több hónapig is ajánlatos.
A Kräuterblut szirup akár 3-4 hónapig is alkalmazható. Ezután csak azért ajánlott esetleg 1-2 hónap szünetet tartani, hogy szervezetünket ösztönözzük arra, hogy maga is aktívan hasznosítsa a táplálékból felvehető vasat. Azonban semmilyen mellékhatás nem várható hosszabb távon történő szedésekor sem, a természetes összetevőknek köszönhetően.

Napi adagja felnőtteknek 2 x 10 ml. A dobozban megtalálható egy kis mérőpohár, ennek segítségével könnyen kimérhető és bevehető. A terméket felbontás után hűtőben kell tárolni, mert tartósítószert nem tartalmaz. Felbontás nélkül a gyártásról számított 3 év a szavatossága.

Javasoljuk, hogy reggel, éhgyomorra vegye be az első adagot. Ha az ezt követő fél-egy órában még nem reggelizik, akkor ez idő alatt a szirup jól fel tud szívódni. Az esti adagot pedig vacsora előtt javallott bevenni jó fél órával.

Vásárlóink beszámolói alapján – természetes összetevőinek köszönhetően – nem okoz székrekedést.

Kapható gyógyszertárakban, gyógynövény szaküzletekben és számos webáruházban, illetve megrendelheti honlapunkról is.

Budapesten a Herbaház, a MediLine és a Bijó szakáruházban állandóan kapható. Ha valamelyik gyógyszertárban vagy bioboltban nem találja, kérésére megrendelik Önnek a nagykereskedőtől.

Igen, a Salus-Haus minden terméke mentes a genetikailag módosított növényektől.
Igen, de a következő információt vegyék figyelembe:
  • A Kräuterblut szirup 3,8% mézet tartalmaz.
  • Szénhidráttartalom: 2,45 g/10 ml.