Barion Pixel
Sale!

Fejős Éva – Elhitted álmomat (könyv)

Ft

Szeretné ezt a könyvet ajándékba megkapni?

  • Vásároljon webáruházunkban legalább 25.000 Ft értékben!
  • Amennyiben a kosarában legalább 25.000 Ft értékben van termék, a kosár illetve a pénztár oldalon automatikusan megjelenik az ajándék könyvek listája!
  • A Kosár vagy a Pénztár oldalon válassza mellé ezt a könyvet!
  • A könyv bolti ára: 4.999 Ft
  • A könyvet külön nem veheti meg webáruházunkban, csak a 25.000 Ft feletti vásárlók kaphatják meg rendelésük mellé.

Tovább a webáruházba
Fejős Éva - Elhitted álmomat (könyv)
Kiszerelés:
4 999 Ft
Áraink BRUTTÓ árak, amelyek az ÁFA-t is tartalmazzák.
Cikkszám: Fejos-Elhitted Kategória:

Nizza, 2022 júniusa, a híres Angol sétány, a tengerparti promenád, és egy luxushotel. Az egyik szobában Anita száll meg, aki a „felhőmászást” választotta a korábbi tévés időjóslás helyett. Vele érkezett unokahúga, a tizenhárom éves Léna. Ő éppen az egész világot utálja, de leginkább az anyját, aki a válása után szerelembe esett a nála fiatalabb Milánnal. Aztán ott lakik most Rozina is, a menő válóperes ügyvéd, aki gyilkossággal vádolja saját magát. Megérkezik Kitti, az ingatlanügynök az egyik spanyol szigetről, és beköltözik Ádám, a saját gondjait megoldani képtelen pszichiáter is ugyanabba a szállodába. Mindannyian nehéz döntés előtt állnak…

Márk, a jóképű magyar szépíró a francia Riviérán alkotói szabadságát töltve regényírás helyett – előtt – a fiatal, francia Blanche-tól kap bevezetést a parfümakadémián az illatok varázslatos világába. A lány nem is gondol arra, hogy a férfi a saját alkotásai mellett a valóságot is át akarja írni.

A háttérben pedig valaki egy ördögi tervet dédelget, amely mindannyiuk jövőjét érinti.

Fejős Éva regényében elrepít minket a narancsligetek, levendulamezők és a karcsú pálmák mediterrán világába, ahol az Azúr-part strandjairól egyenesen a kávézók teraszára vagy egy koktélpartira vezet az út – ám baljós, sötét felhők közelednek a francia Riviéra fölé. Akad-e legalább egyetlen bátor ember, aki megállítja a szereplők felé expresszvonatként robogó veszedelmet?

Ismét egy fordulatos, izgalmas utazóregény Évától, induljunk együtt Nizzába!

Ajándék Fejős Éva regény – 25.000 Ft feletti vásárlás mellé

Vásároljon webáruházunk termékeiből legalább 25.000 Ft értékben,
és válasszon mellé egy ajándék könyvet!
Az ajánlat érvényes: 2023. nov. 2 – dec. 30-ig (vagy a készlet erejéig)

A könyv bolti ára: 4.999 Ft. A könyvet külön nem tudja megvásárolni nálunk, csak 25.000 Ft feletti vásárlóknak érhető el ajándékként.

Shopping Cart
Fejős Éva - Elhitted álmomat (könyv)
4 999 Ft Ft